Dag 1 Bali
Door: Lisa
Blijf op de hoogte en volg Lisa
15 Augustus 2010 | Indonesië, Bali
We werden door een heel lief, vriendelijk klein indootje ontvangen en met een busje naar het hotel gebracht.
Wat een chaos op de weg!! Tis ontzettend wennen, iedereen rijd links, brommers met opa's, oma's en kleinkinderen halen hier links en rechts in.. levensgevaarlijk maar iedereen blijft vriendelijk lachen.
Bij aankomst van het hotel kregen we lekkere limonade en werden onze koffers naar onze kamers gebracht.
Het hotel is mooi, zeg maar een beetje antiek maar toch niet helemaal hetzelfde als in de brouchure. Daar ziet het er net allemaal iets mooier uit. Misschien dat het wel komt door het zonnetje, want die was er niet.
Ach, die vriendelijke knikjes van al die kleine indootjes maken veel goed.
De mensen hier zijn zooo aardig!
We hadden ons even opgefrist, bikini en zwembroeken aan en op naar het strand.
Heerlijke duik genomen in MEGA hoge golven en daarna voor 12 euro per persoon uitgebreid gegeten.
Verder hebben we nog even het stadje bekeken, veel leuke winkeltjes en daarna lekker naar bed.
We moeten nog wel even wennen aan het tijdsverschil, ik was natuurlijk weer om 3 uur lokale tijd klaarwakker.
In het hotel hebben we geen wifi, dus dat word reisverslagen schrijven in het internetcafe!
15 Augustus 2010 - 05:31
Gisela:
Haha het eerste Molukse woordje is er al !!! Goed zo ... Over drie weken spreek je t vloeiend ...
Zijn de bedden goed ??elke douche dan maakt de rest niet veel uit toch ?XXXG. -
15 Augustus 2010 - 06:57
Ed Pieroelie:
Hoi lieverds Ben blij dat jullie veilig aangekomen zijn.Ik vond het jammer dat ik niet mee kon om jullie weg te brengen, maar er waren gelukkig genoeg mensen om jullie uit te zwaaien. Nu lekker genieten en leuk om de verslagen te lezen. Ik kan mijzelf er wel in vinden wat Johan schreef over de Balinese masseuses. Het lijkt mij ook leuker door een jonge bloem gemasseerd te worden dan een verwelkte! Dikke kus voor iedereen. Doei!! -
15 Augustus 2010 - 08:57
Sanne:
En en en ..
hoe zwart zijn jullie al ?? -
15 Augustus 2010 - 09:39
Mar:
Kijken jullie uit met oversteken???? Hahahaha. Heerlijk dat jullie veilig aangekomen zijn. Geniet er lekker van. Dikke kus Mar -
15 Augustus 2010 - 13:24
Sandra:
hallo allermaal heerlijk of niet zo lekker weg wij zijn net terug van italie .ik zal je dagboek bij houden zodat ik ook op de hoogte blijf kus sandra -
15 Augustus 2010 - 19:39
Nala:
Lieve Mensen´
Zo hèè daar ben ik dan sorry voor de late reactie maar ik had het n beetje druk, het is voor mij natuurlijk ook mijn eerste vakantie, dus best spannend.
Het is een bungalow aan zee en all inclusive, echt een aanrader!
Mijn eerste dag was actiever als die van jullie. Eerst ben ik lekker koffie gaan drinken bij Marjolein, heel gezellig daar lag een stapel hout in de tuin tjeetje wat kun je daar een lol mee hebben!!! Er waren 2 mensen nodig om de zooi op te ruimen. Toen begreep Mirella gelukkig dat ik echt te veel energie had en gingen we naar het strand.
Super kijk dat bedoeld,e ik dus ook ik wil m´n sociale netwerk opbouwen en dat lukte daar prima. Er liep heel wat lekkers rond alleen een beetje te harig, geef mij maar een lekkere gladde aaibare borst! sorry marijn! De zee trok me erg aan maar ik vond t ook een beetje eng had mooi wel gehoord van die dooien door muien. ja ja nieuws gaat snel.Maar Mirella loste het prima op ze ging nl de zee in met mini rok en al (ze is wel een beetje gek af en toe)en toen durfde ik wel want ik vond toch dat ik in geval van nood. haar moest redden. Al met al een topdag. heerlijk gegeten, ja ja je snapt t al rijst met vlees en een scheutje olie, voor m"n huid zeggen ze hier t lijkt wel een kuuroord.
Tot "s avonds laat in de tuin gezeten en toen naar bed.
Zaterdag ik dacht uit te slapen maar voor ik t wist stond edje voor m'n bedje en liepen we buiten. Die 2 malloten hier hebben de h -
15 Augustus 2010 - 20:07
Nala:
stomme computer verzend gewoon terwijl ik nog lang niet klaar ben! Dus we gaan gewoon verder. Enfin die 2 malloten hebben het hele tuinhuis leeg gehaald. Ik heb me er niet mee bemoeid maar ik snap niet hoe ze durven te zeggen dat ik niet mag blaffen moet je horen zeg hoe ze hier kunnen schreeuwen. Eind van de dag de duinen in heerlijk gespeeld en er was een modderplas daar durfde ik voluit in haha. Verder de hele avond in de tuin gespeeld, heerlijk.
Vandaag, zondag zijn we naar de groene weelde geweest, na een lekkere wandeling heerlijk bij gekomen aan de hondenbar bij een top restaurant ik heb ed en mirella toen getracteerd op een kop koffie, af en toe moet je wat terug doen!
Ik ben super blij dat jullie zo genieten dus we hoeven ons over elkaar geen zorgen te maken. Ik hoop dat mijn paaardenvriendinnetje snel terug komt kan ik daar lekker mee wandelen.
Wat een leuke foto's je ziet nog wel een beetje bleek basje! Ik ben trouwens blij dat ik geen koffers bij me had want die van hadi is nog steeds onderweg inmiddels in barcelona Haha ben blij met mijn eigen zwempak t iszo droog.
Lieverds geniet dat doen wij hier ook dikke kus van ons allemaal
W -
17 Augustus 2010 - 10:50
Ita:
Ik heb jullie berichtje wel 5 keer gekregen... Max en zoe en Tup waren hier dus ik kan nu pas weer op de laptop, aldoor bezet!! Fijn dat jullie het zo goed hebben, kan johan het wel uithouden met jullie 3?Hiet is het regen, Siyah ligt als een verzopen kat naast me op de bank. Leuk alle foto's en verhalen..ik ga nu elke dag kijken, dikke kus voor jullie ITA