Terugreis - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Lisa Hahury - WaarBenJij.nu Terugreis - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Lisa Hahury - WaarBenJij.nu

Terugreis

Door: Lisa

Blijf op de hoogte en volg Lisa

02 September 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Nou dat was het dan...

Met tranen in onze ogen gezwaaid naar het heerlijke strand van Bali, we werden op tijd opgehaald en de vlucht ging prima.

Aankomst op Kuala Lumpur, kaartjes gehaald voor de trein, bagage gedropped en op naar de stad. Ging allemaal heel makkelijk en snel( iets te snel voor papa)
Op KL Sentral was het even zoeken naar de metro, maar toen we die eenmaal gevonden hadden waren we binnen 5 minuten bij de Petronas Twin Towers. Wat een gaaf gezicht.. het duizelde om je heen als je omhoog keek. Helaas was de toren gesloten ivm ramadan, dat was wel heel jammer.
Een beetje gewandeld, de megagrote shoppingmall ingeweest maar dat was ietjes boven ons budget (Chanel, Gucci, Hermes, LV enzzz..)De onderste verdieping was iets meer op de gewone mens gericht; Zara, Topshop enz. Lekker gegeten bij de Pizza Hut.

Vanuit daar hebben we de metro en trein weer gepakt en op het moment zitten we bij Starbucks!
Nog een paar uurtje wachtten en dan kunnen we boarden.
Fabi en Bas gaan de hele avond aan de koffie om zo de nieuwste films te kijken in het vliegtuig ;)
Die zullen morgen lekker brak zijn!!

Volgens mij heb ik in mijn mailtje geschreven dat we om half 8 landen.. het word een uurtje eerder dus ik hoop dat degene die zo lief is om te halen het niet erg vind om wat eerder op te staan!

Nu is het wachten, wachten, wachten...

De reis op zich was wel goed te doen.
We hebben vooral veel geslapen omdat we al een hele dag gereisd hadden.
Dus toen we wakker werden hadden we nog maar 4 uurtje te gaan!
Lekker nog een filmpje gekeken, ontbeten en voor we het wisten waren we al geland.

Het was nog even spannend of alle koffers er waren, gelukkig was alles meegekomen vanuit Bali en hebben we bij de Burger King even koffie gedronken.
Sanne, Sander, Mirella, Amber en Nala (!) kwamen ons ophalen!

Ppfff.. die 3 weken zijn echt voorbij gevlogen!!

• 02 September 2010 - 13:21

Patty:

Goeie Terug reis allemaal!
    En zo te lezen allemaal hebben jullie een super reis gehad!
    Liefs Patty

• 02 September 2010 - 14:11

Gisela:

Nog een lange vlucht te gaan. Hopelijk valt het mee. Ik kom zeker zondag en zal er niet te vroeg zijn. Ik heb vanmorgen m'n eerste werkdag gehad. De peutertjes waren blij dat ik er weer was. Het was heel gezellig. Morgenvroeg zit ik tussen de peuters te wachten op jullie telefoontje dat jullie veilig zijn aangekomen !!!
    Fijne terugreis !!! XXX G.

• 02 September 2010 - 14:12

Ita:

En nou bibberen en heimwee hebben!!! Slaap lekker uit en dan bellen we wel weer!!
    Kus

• 02 September 2010 - 15:25

Marjolein:

Lekker voor mijn zus dat uurtje eerder, dan heeft ze tenminste wat aan haar vrije dag. Veilige vlucht terug en lekker filmpjes kijken.Ik zie jullie morgen. Ook een dikke kus van marrit. Die zit hier op de bank xxxxxxx

• 02 September 2010 - 15:37

Ruud:

Hey Lissie,
    Ja wat gaat dat snel he zo'n vakantie maar ben wel weer blij als je thuis bent kunnen ff bijkletsen.
    Ik bel je wel na het weekend en een rustige vlucht gewenst.
    dikke kuzzzzzzz ruud

• 04 September 2010 - 23:38

Lies Wielinga Hahury:

Hoi Johan, Lisa, Fabian en Bas,

Hier een bericht van je nicht en tante uit Anderen. Per toeval kwam ik op jullie site. Aangezien Henk en ik volgend jaar naar Indonesië willen samen met 2 vrienden heb ik jullie site gevolgd, leuke foto's en verhalen. Misschien dat we nog naar de Molukken gaan.

Lies