Vliegreis - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Lisa Hahury - WaarBenJij.nu Vliegreis - Reisverslag uit Bali, Indonesië van Lisa Hahury - WaarBenJij.nu

Vliegreis

Door: Lisa

Blijf op de hoogte en volg Lisa

15 Augustus 2010 | Indonesië, Bali

Gister zijn we vertrokken, na ongeveer 3x onze koffer te hebben herpakt! We hebben op Schiphol nog even koffie gedronken met de lieverds die ons hebben uitgezwaaid.
Na de douane nog even tax-free geshopt en had papa het eindelijk over zn hart gekregen om zijn trainingsbroek aan te doen.Pas toen we de gate inliepen, kwam hij erachter dat de broek wel erg raar zat. Die had ie dus verkeerd om aan!!

We hebben eerst nog 3 kwartier stilgestaan en toen vertrokken we eindelijk.
De eerste uurtjes vlogen voorbij, we hadden een eigen scherm waarop we verschillende films konden kijken en spelletjes doen.
Maar na een paar uurtjes weet je niet meer hoe je moet gaan zitten!
En dan duurt het lang... heeeeeel lang!

Het is ook erg raar dat je op een gegeven moment (18.00 NL tijd) de avond/nacht tegenmoet vliegt. Een supermooi gezicht, vliegen boven de wolken met zonsondergang.

Na zo'n ongeveer 13 uur vliegen kwamen we aan in Kuala Lumpur. Daar moesten we 6 uur wachtten dus veel rondgelopen, gegeten en gedronken. Ik heb daar de meeste comfortabele bank uitgezocht en ben in slaap gevallen.

Op het moment dat ik dit schrijf, zitten we in het vliegtuig naar Bali, nog 5 minuutjes en dan landen we !!

EINDELIJK !!!

• 15 Augustus 2010 - 05:28

Gisela:

Wat een lange reis zeg !!! Ik ben de hele nacht met jullie " meegevlogen" en ben ook moe !! Haha Eindelijk kwam het smsje dat jullie goed geland waren ! Fijn !! Veel liefs G.

• 15 Augustus 2010 - 08:27

Tup:

Als ik het goed begrijp is Johan dus zonder broek door de douane gekomen? Nou ja, heel veel plezier daar!